Wednesday, February 20, 2008

Rock this party

I vardagsrummet är det fullt drag. Övar på nya dansprogrammet. Blir andfådd på en gång, inte bra tecken. Men snart får jag belöning i form av Cola light som K shoppar. Weeeeeee!!!

3 comments:

Chris said...

shake shake! cooling där! Jasså så nu börjar USA nerverna att komma,hehe ja det är väl så att dom kommer förr eller senare =) Klart ni ska åka hit, vad har ni att förlora? Sverige ligger alltid kvar så snällt där i norr och ingenting har berikat mitt liv mer än att bo här and that's a fact!och Sara är ju inte svårövertalad om ni vill ha sällskap! ;-) Puss!

Anonymous said...

Åååå vad kul att öva på nytt pass, hihi. Shake shake shake, shake your boooooty =) Kom hit och dansa på santa monica college, weee, underbart att gå till skolan och få dansa varje dag. Önskar jag hade valt ännu fler dansklasser dock. Får väl ta det nästa termin hihi.

Dom har audition imorrn till en dansföreställning, SKulle va SÅÅÅ kul att vara med. VÅr jazzlärare ska göra ett nummer med 3 solister..det satsar vi på nästa termin när du kommer =)

pussen på dig

Linn said...

vad är det för dansklasser du har? var då nånstans? ser ut som en rörelse i min stil :) instruerar i afropowerdance bl.a och det är ju bara att skaka ass för hela slanten! :)