Friday, February 22, 2008

Hänt sedan sist

Hmpf. Är otroligt trött hela tiden och jag förstår inte varför. Sover ändå rätt mycket nuförtiden. Är det förkylning? Eller för att jag gnisslar tänder på nätterna? Måste kicka igång mig själv med kaffe så jag kan göra lite nytta ikväll. Tänkte passa på nu när jag är ensam. Men först ska beslut tas om något gott ska inhandlas eller ej...

Jag och Elin hade mysig kväll igår. Planerade lite inför 90-talsfesten och hade långsnack med gott fika :) Tack för att du finns! Att kunna prata om allt (och inget) med någon är så värdefullt. Det ger dessutom en skön distans till saker och ting när man får prata om dem.

Idag var jag och hälsade på min gamla tant. (Genom Röda Korset.) Det märks mer och mer nu att hon verkligen är gammal, nästan 100 år! Men ändå så söt och härlig att prata med. Vill verkligen rekommendera alla att hälsa på gamla, de uppskattar lite sällskap så ofantligt mycket. Man behöver bara lyssna. Och just att få lyssna på en gammal människa är lärorikt.

Mötte sedan My för dansträning. Blev som vanligt mer dansplanering är just dansutövning. Hehe. Men någonstans kom vi väl? Så har vi prellat datum för singstarfest också, det är inte fy skam!

Nej vänner, nu ska jag hitta på något roligare. Diska kanske. Let´s Dance ikväll, jippi!

No comments: