Thursday, February 7, 2008

Gravid = mobboffer

Jag kan inte riktigt påstå att jag har börjat plugga. Men jag har åtminstone börjat rensa bland alla papper och börjat titta på VAD jag egentligen ska kunna om en vecka. Måste starta någonstans.

Annars har dagen inte bjudit på mycket. Har ätit lunch, rensat förstoppad dammsugare och blivit glad som ett barn när den sög hårt (bokstavligen) igen, målat naglar, mailat och sminkat mig.

Ikväll ska vi ut och äta på Ciao Ciao (HAHAAAAAA Sara) med brorsan och hans Hot Mama To Be. Hon börjar bli tjock framåt nu. Varje gång jag träffar henne petar jag på magen och kontrollerar att allt står rätt till. I samma stund som en kvinna blir gravid kan hon vinka adjö till sin integritet. Jag ser det som en rättighet att kalla henne tjockis och peta bäst jag vill. Men jag försöker kasta okvädesord till brorsan på samma gång så ingen ska känna sig mobbad ensammen. Någon sa förresten att det verkar som att jag är mer glad för bebisen är själva föräldrarna. Kan det vara så? Jag tror inte det. Jag tror vi är lika lyckliga allihopa :) Även om jag inser fördelen med att vara snäll faster som ger presenter och sedan drar när ungj****n skriker.

Träffade en klasskamrat från gymnasiet på tunnelbanan igår. Riktigt trevligt. Jag kommer knappt ihåg hälften av vilka jag har gått i samma klass som. Var jag verkligen så självupptagen?

2 comments:

Chris said...

Självupptagen? Nej du var bara för cool för att bry dig om alla i din klass... I somras när jag och Eddie var ute i sundsvall träffade jag en gammal klassis...och presenterar honom som Linus för Eddie och kallar honom det hela kvällen. Han heter Peter. (Bara för att jag har ett namn folk ofta minns). Pinsamt.

Anonymous said...

HAHAHAHA, tji fick jag där hör jag =) Ååå vad mysigt med ciaociao, hoppas att det var gott. Vi var precis på Cheesecake Factory...går int eatt beskriva i ord. DIT SKA VI TA ER iaf =) godaste maten, trevligaste personalen och bästa utsikten =)