Thursday, August 16, 2007

Vattenjävlaskada

Torsdagar är bra dagar. Bara fredagen kvar på jobbet, sedan helg! Och för mig sista dagen på jobbet för sommaren. Underbart.

Jag är nöjd med livet. Jag är lycklig och tacksam över allt jag har och alla i min omgivning som jag älskar. Det är huvudsaken. Men nog tusan är det överjävligt att ingenting ibland ska flyta på. Bara helt smidigt gå vägen. Nej.

Mina vänner, vår lägenhet som vi snart flyttar in i har en vattenskada. Hela köket ska rivas upp och renoveras. Fick en uppskattning om att det "bara" skulle ta 6-7 veckor att åtgärda. Lovely. Så ni som väntar på inflyttningsfesten, för det förmodar jag att ni gör (!), får hålla till godo. Gissar att den blir i oktober någon gång.

Min älskling är just nu och repar till en show på lördag. Han är helt otrolig hur han orkar. Jobbar 7 till 16 varje dag, och bygger han inte tält eller hyllor på kvällarna så repar han. Samt står ut med mina ständiga gälla utrop och annat kärringgnäll. Älskar dig sötaste!

2 comments:

Anonymous said...

Men VA FAAAAN...gud va taskigt å gå å läcka vatten i ER lägenhet grrrr..ja ja den som väntar på nåt gott.. puss på dig

Anonymous said...

Nä jäklar vad trist med vattenskada. Men kan ni ändå flytta in alltså? Fast utan kök blir det lite svårt kanske...suck.. Stackare!
Puss o kram