Saturday, August 18, 2007

Lodisen talar

Sov ut idag utan någon vaknarklocka ställd, underbart! Mitt välmående är totalt beroende av min sömn.

Har pluggat idag, det är nu eller aldrig. Tenta nästa lördag och jag måste klara den. Hittade webbföreläsningar på kurssajten, fenomenalt! Så fort jag får lystra till Runes lugna stämma försvinner tentastressen och oron. Rune får det att låta så enkelt.

K är försvunnen och han svarar inte i telefonen. Undra sa flundra var karln har tatt vägen...Skulle visserligen inte vara såå osannolikt om det skulle vara min unfreshness som håller honom borta.






Ingen träning på flera veckor, stort intag av föda som Anna Fjant Skipper skulle ösa ner på ett bord och skälla ut en för, lite sömn och mycket stress har som vanligt framkallat min acne. Ser ut som satan.

Klåfingrig som jag är lyckades jag inte hålla tassarna borta från ansiktet ens på jobbet. Gick på toaletten, såg till min fasa (lycka?) en klämbar finne ovanför läppen (jag kallar dem kratrar) och klämmandet var ett faktum. Priset för detta var att jag i en halvtimme efteråt hade en blödande fläck mitt i fejan som jag utan framgång försökte dölja, som sedan omvandlades till en röd skorpa.





No comments: