Sunday, August 5, 2007

Bakis, hungrig och döv

"A hundreds orgasms a day". Sätter på TV:n där en dokumentär precis börjar, om kvinnor som får orgasmer ofrivilligt dagarna i ända.

Okej, jag antar att jag inte har det så illa i alla fall.

Men gnälla får jag allt göra! Har ont i huvudet, är hungrig fast jag redan stoppat i mig flera glas nyponsoppa med digestivekex i plus ett mjukt bröd, OCH det tjuter i mina öron. Måste på allvar åtgärda mitt hörselproblem. Har nedsatt hörsel sen när jag var liten, men det sista året har det blivit mycket värre då jag fått tinnitus också. Efter en dag på jobbet med en massa surr omkring mig och 100 telefonsamtal i headset är det illa. Likaså när jag kommer hem från en utekväll och lägger mig i sängen. Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip. Som sagt, måste till doktorn. Får jag en hörselapparat får ni lova att inte reta mig ;) En knallrosa ska jag ha. Kanske min farmor kan hjälpa till att välja ut en, hon har precis skaffat sig en fin apparat med en pärla. (Vilket på ett ögonblick förbättrade relationerna i familjen.)

Känner mig otroligt omotiverad att kliva upp ur sängen och ta mig ut i ljuset. Tackade nej till att hänga med till stranden, börjar ångra mig...

Funderar på att helt enkelt ta mig i kragen, göra det jag måste göra (städa, bränna bilder på CD, plugga, rensa) och ta mig ut till pappa. Hos mamma får jag inte vara idag vilket hon med illa dold baktanke försökte säga till mig igår. "Det ska bli soligt imorgon, kanske du ska åka till pappa och sola?" Helt klart less på sin dotter.

Borde gå en promenad och plugga.
Eller helt enkelt skita i allt och sova. Dags att ta sig en funderare.

No comments: