Sunday, October 7, 2007

Träningsfreaky-day

Söndag idag! Och det känns helt okej för imorgon är det måndag och jag har varken jobb eller föreläsning, bara hemmaplugg. Weehoo!

Har haft en riktig träningsdag, grymt! Körde en stepklass först, gick helt okej :) Sedan tränade jag och Sara inför galan, vi var effektiva som tusan. Rätt så enkelt visserligen när man snor och tar från sina gamla danser, haha. Sist men inte minst deltog vi på en Bodypump. Sara var såååå duktig! Hon är snart i hamn med sitt mål att träna varje dag i en månad. Jag däremot klarade inte mitt mål med tio träningspass denna vecka, hann endast åtta. Men jag skyller på att jag kom på målet under tisdagskvällen, och då hade jag haft vilodag hela måndagen. För sent alltså.

Ska försöka köra utmaningen till veckan istället, vilket kan bli svårt då mamma kommer på onsdag. Min mamma! Saknar henne så, var alldeles för länge sedan vi sågs. Men snart får vi leka och mysa! :)

Mysa ska jag och min lodis till sambo göra nu, ska på bio. "På smällen", jag ska få skratta, jippihejj!

1 comment:

Anonymous said...

Tjaaaaa...det var ju inte JAG som var duktig toker =) det var du som var grym på pumpen hihi...å så var vi gryma båda tillsammans på dansen hihi LOVE TO DANCE WITH YOU min dancesoulie =) ska bli sååååå skoj att ses imorn igen, över en afro denna gång haha..puss på dig å vet du...jag blev godkänd på min uppsats eller vad det nu var WEEEHOOO...fick bara massa beröm hmmm...konstigt PUSS godnatt