Tuesday, October 16, 2007

Oväntat - men ack så rätt

Stureplanslymlarna fälldes. Tack och lov. Hellre fria än fälla, och världen är full av manipulativa tjejer som ger skäl att ifrågasätta diverse anklaganden om att de blivit våldtagna. Men bara det faktum att en av skitstövlarna en kort tid tidigare blivit anklagad för våldtäkt av en annan tjej ger starka misstankar om att grabben inte har alla hästar hemma.

När jag läser omständigheterna kring fallet, och framförallt den intervju som en av killarna gav i en tidning, står det rätt så klart för mig att vederbörande är skyldiga. Det sorgliga är att de troligen inte förstår det själva. De är helt enkelt två svin som ansåg sig ha rätt att leka lite våldsamt med en brud, och som inte fattar var gränsen mellan hårt sex och våldtäkt går. (Jag berättar gärna: JA eller NEJ. Simpelt.)

Så - ingen sympati för grabbsen: Rätt in i finkan med er. Hoppas ni under era år inlåsta får en humanare kvinnosyn. (Och kanske t.o.m. får några besök i cellen av en eller två buffliga interner av det manliga könet som vill ha lite skoj. Ha.)

1 comment:

Anonymous said...

HAAH!