Saturday, November 3, 2007

Suuuuk

Ja alltså vad tusan. Bloggen har ju sjukt ful layout för närvarande, men jag vill ju ha den julig! Så nu får vi alla helt enkelt stå ut fram till att julen är över. Om inte någon talang inom området har lust att styla min blogg med html-koder och sådan skit?

Livet är för övrigt rätt så crapigt. Just nu. Troligtvis bättre inom en snar framtid. Förkylningen är VÄRRE och det suger. Värk i mitt tunga huvud, tjockt snor och hängig.

Var en pärs att ta mig igenom passet. Kände mig minutrarna innan lika borta som Amy Winehouse måste ha känt sig igår på EMA (hahahaha, hon slog ju Brittan med hästlängder). Hade ny musik som inte alls kändes i hjärtat, och koreografin kändes...haffsig. CRAP helt enkelt. MEN, jag vet jag vet, att jobba som instruktör är som att åka berg-och-dalbana. Topp och mindre topp. Så länge man inte slår hårt i botten så är jag nöjd.

Skulle till brorsan och svägerskan ikväll men orkade helt enkelt inte. Gick och köpte Mmmmmmmmmmmmmmmmmarabou mjölkchoklad, pepparchips och obligatoriska cola light. Kosten har varit KATASTROFAL sista veckan men jag kan ändå inte träna pga. sjukan och då kvittar det. Allt eller inget är mitt motto. (Jo tänker ni, hon tränar ju när hon kör pass. Men det räcker inte. Ska vara minst 5-6 pass i veckan. Inkl. styrka.)

Har hyrt film, ska se den nu. K sitter nog i bilen nu på väg från Piteå mot Sundsvall. Duktiga pojke. Han kommer tillbaka imorgon *längtar*. Annars längtar jag mest efter mamma. Mamma är bäst när man är sjuk.

NU: Ta tempen. Under armen, inte som på dagis på ett mindre pleasant ställe. Euuh.

No comments: