Tuesday, November 27, 2007

"Brinnande bloss måste alltid vara under tillsyn.."

Jag har beslutat att det är dags för den snyltande minibloggaren att ta steget ut i den verkliga bloggsfären. Tangenterna är dina, you go girl!!!

JAO Girlies och ni andra!
HJÄLP!!!!Vad nevöst detta nu blev =/ Efter att ha fått mig en ordentlig utskällning av Chris på grund av mitt snylteri på era bloggar funderade jag på att starta en egen MEN paniken kom smygande och jag vågade helt enkelt inte hihi..jag fortsätter helt enkelt som en liten snyltare fast nu på förstasidan!

Nu sitter vi här i soffan spegelfjollan och jag, har tittar på Desperate Housewives och firat lite jul =) pepparkakor, lussebullar, julskum, julmust och till och med glöggen står på bordet! Lite skrovlig i halsen känner jag mig också...gissa varför..jo ni..för idag är det tisdag och på Professorsslingan innebär det tentaskrik kl 22.00 weeeehoooo. UNDERBART, jag har skrikit här en gång tidigare men för Josefin var det premiär, hon var GRYYHYYYMM!!Det blev en battle mellan oss två och huset mittemot MOAHAHAHA, vi skrek, blev fulla i skratt och gömde oss bakom balkongräcket och hoppades att ingen skulle se oss HAHA...roligt var det och "befiande" (citat Josefin). Ganska snart höll vi på att förfrysa och rusade in och kröp ner i soffan. Vi fortsatte kvällen med att kolla upp POLEDANCING-klasser...skulle vara så sjukt kul, men kostade tyvärr en del också =( 720kr för en timmes poledansande! Får bli premiär i LA helt enkelt, allt är billigare där =)

Nä nu är det nog dags att avsluta så jag inte får en utskällning av någon för att jag stjäl för mycket plats HAHA! Josefin joinade mig precis i soffan med ett tomtebloss-paketet jag hade med mig..hon läser på paketets baksida:

"Brinnande bloss måste alltid vara under tillsyn"

HAHAHAHA, avslutar bloggen med ett stort skratt!
Ha det bäst och sov så gott!!!

STORA kramar//TOMTEBLOSS

1 comment:

Chris said...

Du SKA starta en bloss-blogg och där med basta! Eller så får du helt enkelt en i julklapp av mig,Jossan,Josse och My!!! jaaaa där har vi det!!! :-P