Wednesday, February 28, 2007

Shut up och läs

Man inser att bloggen är ett huge kommunikationsmedel när till och med ens brorsa i samma hushåll ropar från datorn 5 meter bort "käkade du baconships, HAHA"?

Inte nog med att ingen av mina vänner numera frågar mig vad jag gjort de senaste dagarna, nu samtalar vi inte ens hemma. Skumt. Men ganska skönt. Ska hädanefter alltid hänvisa till min blogg om nån vill nåt. Jag säger det en gång och jag gör det HÄR.

3 comments:

Anonymous said...

Ja å my sitter här å funderar över din SUPERDUPERROLIGA nyhet haha..å nu har vi luskat ut det =) haha..du ska få uppträda i Paris med SATS-showteam?????eller i las vegas haha..å sen så har vi kommit på en lösning till ert reseproblem...my röstar för att du å Keba åker till Las Vegas själva...och..GIFTER ER...fast sen kom hon på att det inte va en bra idé eftersom vi MÅSTE få va me hmm? Men då röstar jag för att vi får följa määä =) haha...Ha en bra dag...å fundera på våra förslag.PUSS

Anonymous said...

eller så ere nåt me NikeTeamet??? hihi

Josefin said...

Hahaha....ni e så grymt tokiga. Kan verkligen se er framför mig fnissandes funderandes ;) Jovisst vårt showteam har slagit stort i Europa!!! Not. Tycker ni kan framföra den idén direkt till Keba istället, mig lyssnar han inte på
=(. Men jag fortsätter att kontinuerligt ta upp frågan...Nope, även förslag 2 är fel. Sorry. Men eloge till er för kreativa och hoppfulla idéer ;) HAHA. Puss!