Thursday, February 15, 2007

Oh happy day....OH HAPPY DAAAYYYY

Vissa (ni vet vilka ni är) skrattar åt att jag uppdaterar min blogg så ofta. Vill på nåt sätt antyda att detta skulle vara onormalt beteende, eller som jag fick höra igår, att jag är ett "psyko". För det första: En blogg SKA skrivas i ofta. Annars är det ingen blogg värd sitt namn. För det andra: Uppenbarligen måste dessa personer kolla bloggen stup i kvarten eftersom de vet just att jag skriver så ofta. Eller t.o.m. ringer minuten efter att jag har publishat ett inlägg! Nämner inga namn dock...

På tal om ingenting PAPPA, har du gett upp?

Passet idag var jätteroligt verkligen, mer folk än vanligt, många nya. Nybörjare är bäst, då får man träna på att vara pedagogisk och snäll. Beundrar killar som vågar ta sig in på ett pass för första gången. You GO GAYS, nej jag mena GUYS!

Hade träning sedan med showgruppen, oxå ovanligt kul, dansade mkt. Och det är inte ofta man får dansa lättdans till gladmusik, tjoho =) Varit en bra dag overall, very nöjd! Imorgon kommer min mamma =)))))))))

2 comments:

Anonymous said...

NEJ NEJ NEJ...inte skrattar vi åt att du uppdaterar ofta =)de ska man göra som "äkta" bloggare....men däremot skrattar jag å my åt att vi e "adicted to your blog" haha..

Josefin said...

Hahahaha....ni e bäst mina sötaste vänner! Härmed dedikerar jag denna blogg till MY & SARA, bamparabaaaaaamm!!!!!!