Monday, February 26, 2007

LÖRDAG

Uppe tidigt. Tåg till Sthlm. Pendel till Älvsjö där det var invigning av ett nytt center.

De hade byggt upp ett flashigt tält med scen, DJ och ljus. Vi var där hela dagen, sprang lite på löpbanden och körde en dansshow där större delen av publiken bestod av barn som väntade på Mora Träsk. Små barn påpälsade i vinterkläder e bland det sötaste. De ser ut som michelingubbar som gungar fram. Och med vilsna miner. Jag vill oxå ha en sån ;).

Förresten, idag berättade Keba om tester de gör på små apor. Ont i hjärtat! Tänk en liten söt apa med päls...alldeles ensam i en bur...Guuuud va sorgligt. Nej, tester kan de göra på små musar, det är helt okej. Min avsaknad av empati för såna insåg jag när jag knäppte kort på två musar som fastnat i en musfälla och kämpade för sina liv. Hahaha....F´låt.

Anyways, träffade mitt favvo-bloss på kvällen. Den vanliga proceduren: Pizza på CiaoCiao, sen hem till schlager och godis. Weehoo!!! SÄMSTA festivalen hittills däremot.

-Andreas Johnssons låt var otroligt menlös.
-Uggla: Tantfrisyr och tio år för sen.
-Ugla nr 2: Bara...ja...konstig. Gillar konstigt men det där var överkonstigt.
-Sanna Nielsen: NEJ. Pinsamt glasklar Carola wannabe. Vad är fel med Sanna? Hon var 40 år redan vid 13 års ålder. Skumt. Och texten; "vågar du, vågar jaaaaaaag". BLÄ. Hatar ordet vågar i sånger.
-Han med läppstift: Varför hade han läppstift?, frågade vi oss, plus smurfarna på varsitt håll. Jag tror att make-up-artisten var arg.
-After Dark: Ja, ni är efter och det ser mörkt ut. Tiden är ute. Hiskeligt smala ben också.
-Blondiesen: Eh...ahh...lät som ett barn.

MEN: Sarah Dawn Finer var underbar. Sjöng fantastiskt, bra låt, grym utstrålning, hon var säker och trygg. Jag satt nästan som förstummad.

Hem med kvällståg igen.

No comments: