Wednesday, April 16, 2008

Private message - Mats

Hehe. Snabb va Matsus? Joodu, du är inte den enda som upptäckt det fina i att kommunicera med mig via kommentarsfältet på bloggen istället för att sms:a. Grattis och snabbt eftersom jag får mina mail direkt i mobilen. Sara har varit en frekvent och flitig användare av detta efter att hon insåg fördelarna :) Däremot kan man ju ifrågasätta hur privat konversationen blir...

Men visst, vi kör!

Härligt att Skogis haft partaj i magen! Och ni...bebisoutfits är BILLIGA här...Så ni kan redan nu skaffa en större kartong, Skogis garderob kommer fyllas på inom ett par veckor ;) Skulle DU låna ut en kamera till MIG? Jag ritar ett kors i taket. Inte ens jag skulle låna ut en kamera till mig själv med tanke på hur många saker jag pajat. Well, får se om jag springer över någon billig här. Är det hockeybiljetter vi snackar eller? Nja.

Hur som haver, prepare to be avis igen: Har precis solat ett par timmar på soldäcket. Nu ska jag och K traska till Venice och hänga med galningarna som tydligen bor där. Imorgon hyr vi bil och drar till Vegas. VEGAS! Ha! Sug på den du.

Ciao!

No comments: