Tuesday, April 8, 2008

Go Porseryd

Amen det är ju så jag trillar av stolen. Någon måtta måste det väl finnas.

Brolle stannar i Körslaget men poängterar samtidigt att han inte accepterar mobbing. Mobbing? Skandal? Åh herrejissenes. Hade jag varit TV4-producenten Porseryd hade jag tagit mitt pick och pack och dragit från detta humorbefriade land.

Hur kan man INTE tolka hans och Alex Schulmans SMS-dialog som ett skämt? (Kolla förresten in http://www.1000apor.se/schulman-show, mycket underhållande för oss som gillar att snoka i andras mobiltelefoner).

Brolle, och ni övriga självdistanssaknande människor, get yourself together. Testa att skratta och märk hur skönt det kan vara. (-Josefin, du är en nolla. -Hahahaha, javisst!) Typ. Sluta gnäll.

Sedan kan man ju diskutera varför Porseryds privata SMS-ande ska behöva ta emot så många angrepp. Ska han behöva vara Mr Politiskt Korrekt Producent jämt och ständigt? Det är väl knappast så att våra läkare, lärare osv. inte har snackat en hole lot of crap om oss i sina fikarum. Tur inte Schulmans är där och spelar in då bara. Det jag inte vet mår jag inte dåligt av.

No comments: