Monday, September 8, 2008

The return of nattugglorna

Familjemedlemmar - announcement på Familjebloggen! BE THERE PLEASE.

Jag och Sara har återgått till våra gamla vanor och sitter nu uppe vid varsin dator när alla andra sover. Mysigt :)

MTV-galan blev ett fiasko för vår del då TV:n inte hade MTV. Typiskt. Men viktigast av allt är att Britney såg fantastisk ut och att hon verkade fullt normal. Vi blev alla så glada! Och att hon vann tre priser, det är hon värd. Nu jävlar är det Britney-comeback i stora lass. Synd att hon inte uppträdde.

Medan de andra tittade på Family Guy satt jag och Sara och tränade på popcorn-kastning in i munnen. Det är fascinerande hur lättroad man är när man lever ett soft liv. Det är som att vara barn igen. Like it a lot.

Imorgon är planen promenad till stranden för solande och lek. Måtte det vara fint väder! Måste plugga liiite också. Nivån på kurserna här är knappast att jämföra med universiteten hemma. Ska tex. lämna in en uppgift nu - ca en A4:a, dubbelspaced. Några rader med andra ord. Det ska jag nog kunna fixa till dig Mr. Ogata.

3 comments:

Anonymous said...

Haha! Hade ni inte kollat upp att ni hade MTV medan ni satt och väntade på att det skulle börja? =)

Du verkar ha det bra iaf! Fest imorgon eller? =)

Kram kram!

Anonymous said...

Grattis på födelsedagen:-)..hoppas allt är bra eller det har jag ju läst att du har...kram Keba!!!

Josefin said...

Mariana: Hmm jag inser att det verkar puckat :) Saken är den att vi inte har MTV i vår lgh, men vi trodde kanalen fanns i TV-rummet som vi hade bokat...Tji fick vi. Skitdumt! Blir fest på fredag :) Stora kramar vännen!

Tack Keba! Allt är toppen :) Hoppas du med mår bra och att showerna är roliga :) Kraaaam!