Friday, September 19, 2008

Det blir inte alltid som man tänkt sig...

INGEN karaktär. Det är jag i ett nötskal. Jag skulle avsluta den långa skoldagen med en kort visit på en dansshow för att sedan åka hem och sussa. Jo tjena.

Vi tar det från början:

JO, vi HAR en kändis i vår speechklass. Att googla på hennes fullständiga namn istället för på "Kari Speech 5" visade sig mycket enklare. Jag och Sara hade en plan som vi fullföljde hela vägen, med lyckat resultat! Läs Saras eminenta händelsebeskrivning HÄR. Lillapisarna är grymma ihop! :)

Psykologin var intressantare än någonsin. Min uppfattning om verkligheten måste tydligen redigeras. Här har man pluggat sociologi i flera år och trott att verkligheten är socialt konstruerad. Yeah right it is! Vi var ju för tusan hunters och gatherers redan i begynnelsen. Hmm, kommer krävas mycket tankeverksamhet här innan jag kan ta ställning. (Matsen, kommer du ihåg vår häftiga diskussion om män VS kvinnor år sedan? Jag har ändrat mig. Vi tar det i jul.)

På fyratimmarshåltimmen satte oss jag och smurfarna på Santa Monica-piren och insöp den friska havsluften och njöt av solen. Ahh!

Jazzen - roligt! Tusan alltså, jag känner mig som en dansare igen. Hade glömt bort hur det var men nu vet jag, det är helt underbart. Varför blev jag inte en riktig dansare? Fan så dumt. Men om några år när jag sitter i min häftiga (dyra) bil kommer jag knappast ångra mitt beslut. However, vi hade prov på dansen. Läraren filmade oss i grupper och, med all respekt för att låta icke-ödmjuk, the Swedish Trio kickade ass. Åh det är så roligt att dansa med er mina smurfar!

Baletten - också roligt. Jag och Sara blir bättre och bättre. Känns bra. Vi erövrar klassen i långsamma steg. Eller ja, det är vår plan i alla fall. Men jag ÄLSKAR att leka ballerina!

Så var klockan halv åtta på kvällen och vi fick skjuts av galne Hassan till Hollywood och klubben som Emelie jobbar på. Jag, Josse och Katta skulle på - hör och häpna - sexshow. Inte riktigt så illa som det låter, men det var en dansshow med sex som genomgående tema. Fantastiskt bra! Vi satt och njöt av de grymma dansarna medan vi sippade på våra drinkar. Life is good. En drink här är för övrigt som minst två drinkar i Sverige, jäklar vad de öser på med sprit.

Efter den showen (och drinkarna) var man ju knappast upplagd för lugna hemmet. Off till en klubb i Hollywood där jag spottade en kändis - Claire Danes! Tror jag i alla fall. Vi säger så :)

Så. Seg dag idag med andra ord. Underbart väder som tur är så vi har solat vid poolen. God lunch och sedan lite mer solande. Inte så man klagar ;) Idag har även Ginos störtsköna föräldrar kommit hit. Roligt! Strax ska vi promenera ner till Venice och äta dundergod glass. Gissar att Frida skulle kalla det Bra Skit :)

No comments: