Tuesday, September 16, 2008

Ett sätt att erövra Amerikat kanske...

Hehehe. Jag inser att ni inte alls kommer skratta nu. Internhumorn viner i luften. MEN. Det är tammetusan roligt.

Vi sjunger ofta när vi traskar mellan hissen och vår lägenhet. Vi testar olika stämmor, körar och jammar på med alla möjliga olika sånger. Häromdagen träffade vi en granne som diggade min och Saras duett. Han ville joina vårt band. Det fina är att den här killen kunde göra det mest fantastiska trumpetljudet. SJÄLVKLART kvalar han in som medlem i vårt band då.

Så ikväll när jag och apisen dundrar genom korridoren och väsnas med högsång ser vi kostymnissen igen. Han nämner vårt band, att han gillar när vi "make noice" (hehe) och så kommer det - Trumpetljudet! Hahaha...han är ju grym tänkte vi och bestämde att vi ska repa på söndag. Vi fick hans lägenhetsnummer och funderar nu över om vi vågar plinga på på söndag. Hans eventuella fru kanske inte uppskattar hans nya grupp.

Vad säger ni? Skulle inte bandrep på söndag morgon tillsammans med en mästare på trumpetljud kunna vara början på något stort?

:)

1 comment:

Anonymous said...

haha, konstig nog så tänker jag bara på ett elefantljud när jag hör om mannen med trumpetljudet. Det kanske var så det lät? Det låter imponerande iallafall och vi ser fram emot en CD-skiva när vi anländer :)