Wednesday, September 3, 2008

Lång dag

Vi kör väl dagen på en gång.

Var fruktansvärt trött under de två första lektionerna, speechen och psykologin. Det är verkligen en plåga att måsta hålla sig vaken när man slumrar till så fort man blinkar. Att jag hinkar i mig Cola light och kaffe gör knappast saken bättre, det rinner rakt igenom min arma kropp. Jag tror jag kissar fem gånger oftare än medelSvensson. (Eller kanske borde säga medelSmith.)

Vid lunch var det dags för ytterligare en audition inför dansföreställningen. Mitt försök att stå på händer var ingen hit. F U C K vad ont det gjorde i min sträckna (sträckade? Vad heter det?) hamstring.

Dagen avslutades för mig och Sara med balett. Bara åsynen av mig i min gamla svarta balettdräkt, strumpbyxor och balettskor fick mig att garva inombords. Balettfröken visade sig vara en rödhårig häxa. Inget negativt, jag gillar det. Ska det vara så ska det vara. En slapp latmask som jag behöver lite piska dessutom. Var roligt att få dansa balett igen, får se hur länge den glädjen håller i sig...:)

Kom inte hem förrän före åtta på kvällen så vi har tagit det lugnt. Vi kollade in premiäravsnittet av nya Bevvan. Verkade lite B. Det är skönt att bara vara hemma ibland. Det känns som hemma förresten. Jag ger både lägenheten och den härliga familjen en stark tia.

Pust, ska försöka maila lite nu...(Tyck inte synd om mig. Det här är i stort det enda som kräver energi av mig just nu.)

5 comments:

Anonymous said...

Sträckta? :)

Anonymous said...

Mmm jag röstar också på sträckta haha...

Josefin said...

Hehehe...jo det hade man ju kunnat tro att jag skulle kunna en sådan trivial sak...

*bimbo*

Tack för hjälpen :)

Anonymous said...

Ja,jag läste några rykten om att Bevvan ev. skulle börja igen, haha. Ja det var väl kanske lite B på slutet också har jag för mig.
Är det någon av originalkaraktärerna som vågat sig med?? Kanske pappan?

Josefin said...

Ja men Marie, har du inte hängt med va? Kelly och Brenda är ju med i nya Bevvan också! :)

Puss!