Tuesday, December 4, 2007

Gisele it is

En dag har passerat, chokladkalendern har öppnats, julkalendern på TV har tittats på och därmed är vi ett steg närmare jul.

(Tentaskriket satte precis igång. Jag sitter så skönt nerbäddad i soffan så jag orkar inte. Bad Keba men han vill inte då han "inte har någon ångest". Slappt. Sara, vi behöver dig.)

Uppgång OKRISTLIGT tidigt imorse, hade föreläsning 08.15. Sov inte på tåget till Uppsala vilket var en fetmiss. Jag var så trött på föreläsningen att jag fick ryckningar i kroppen bara jag råkade blunda till i ett par sekunder. Pest och pina att försöka hålla sig vaken. Blev ingen gruppträff så jag åkte tillbaka hem och sov. Underbart!

Körde min step på Söder. Ny koreografi, lite lurig men deltagarna verkade uppskatta utmaningen. (Inte jag som gjort programmet, det var förkoreograferat.) Körde lite julmusik, gäller att bana in min omgivning till julstämningen snarast möjligt.

Kvällen har spenderats i soffan med min älskade sambo. Såg självklart Desperate Housewifes. Efter snart tre år tillsammans har K äntligen förstått att ge mig ett passande smeknamn: Gisele. Ni kan lita på att jag kommer se till att han håller fast vid det.

2 comments:

Chris said...

Och vart kommer Gisele ifrån? Hm... Okej hon är ju nästan lika snygg som dig men jag fattar ändå inte...? ;-)

Anonymous said...

ÅÅÅÅÅ jag vill komma å skrika med dig =) hinner vi skrikas innan jul tro??? Å dom där lägenheterna du prata om, dom ligger precis här bredvid mig, fast närmare centrum =) PUHUSS (oscar berättade idag att han skulle ta bort afron från schemat nästa termin, känns som ett misslyckande..men de e klart det inte är mitt fel men ändå..)