Saturday, December 15, 2007

Fredagsresume

Back in my crib. Det är ISKALLT ute men ändå stod det att det bara var noll grader. Hur i hela fridens namn ska jag klara mig i Norrland där det ryktas om femton minusgrader? Oh my.

Har haft en härlig vistelse i Lidköping. (Märk väl: Vistelse. Hur ofta använder ni det ordet?) Vi åkte bil ner igår tillsammans med de två andra showmänniskorna, Petter och Charlotta. Var roligt att faktiskt få åka söderut once. Det händer inte ofta. Jag var mest fascinerad över att det fanns bebyggelse hela vägen ner. Åker man till Sundsvall går det att räkna antalet orter man passerar på en hand. Typ.

Åkte till hotellet där de hade varit snälla och ordnat ett eget rum åt mig och Keba. Supermysigt! Gratis fika i foajén, gratis minibar (non-alcoholic), små schampoflaskor (ja det är inte självklart numera med allt miljötänk), gratis sykit om det skulle önskas, gratis porrfilm.....Va? Skrev jag det? However, gratis är gott.

Vi gjorde oss snygga och åkte till lokalen där de skulle showa. Fjärde och sista helgen! Är 150 julbordshungrande människor i publiken varje kväll. Och showen var så bra! De var grymma helt enkelt...Min Keba var såklart bäst :) En riktig stjärna, försöker övertala honom om att det är det här han ska satsa på. Helst i Sthlm då så han är hemma mer...Jag agerade fotograf hela kvällen. (Har MASSOR av foton som ni kan få se sedan.) Använde Kebas systemkamera vilket troligen gjorde att jag såg ut som en riktig (mingel-)fotograf. Några män vinkade till mig, jag gick motvilligt dit, knäppte kort på dem vilket önskats och gick sedan därifrån. Ja, ibland får man låtsas. Tänk så de skulle skämmas om de fick reda på att jag egentligen bara ville fota Keba till vårt privata album. Haha.

Åte till ICA och handlade efter showen. Tillbaka på hotellrummet blev det godis, chips och läsk. Yummi. Jag och K pratade en massa, så mysigt! Även om vi bor ihop har man oftast så mycket att tänka på att man inte hinner vara närvarande och samtala på riktigt.

Tog bussen imorse till Skövde, där bytte jag till X2000 till Sthlm. Keba stannade i Lidköping och kör sista showen ikväll, innan de ska brakfesta med ägarna...*lite orolig* SKÖNT att vara tillbaka i min stad igen. Även om Lidköping var en söt plats. Bara en massa låga hus vilket gav en sagokänsla åt staden, och imorse slog det mig hur fantastiskt rent det var på gatorna. Jag vill också bo i en ren stad!

Nu är det dags att vara lite effektiv. Ska boka tåg hem till imorgon, städa här hemma och packa alla grejer till hemfärden. Tur att K redan tagit en väska, hade aldrig kunnat bära annars. Efter mitt danspass åker jag direkt till världens bästa storebror och världens bästa svägerska för myskväll. Love you guys! Får troligen åka hit igen imorgon bitti och hämta resväskan, kommer inte hinna med allt idag...

Återkommer mina vänner! Om ni bara visste hur skönt det är att jag snart är klar med den här terminen och bara ska få slappa. Mår så bra i själen :)

No comments: