Saturday, December 1, 2007

Dior inte som HM precis

Förlåt älskling men jag måste bara få berätta.

Keba skulle köpa puder igår i Lidköping. När man showar måste man ha smink oavsett kön för att synas bättre och inte blänka. (Ja inte för att jag har något emot killar som bär smink till vardags heller.)

Igår kväll ringde K och hade fett med ångest. Han hade betalat över 500 spänn för puder och en eyeliner och lät helt förstörd.

-Men vilket märke var det då?

-Dior.

-HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.

Borde kanske ha ringt en varningsklocka när han såg märket även om inga prislappar fanns. Haha. Så sött. Well, han skulle lämna tillbaka det idag. Hoppas stenen lättar från hans hjärta då.

2 comments:

Anonymous said...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...men det kan ju inte va så lätt att veta, haha! Hoppas passet gick bra, och att du inte somnade hihi ;) Tänkte jag skulle försöka va uppe till ikväll så att jag kanske kan sova inatt istället för ovanlighetens skull. Det gick inte att köpa ett SL-kort och lösa tillbaka det =( men men..VET DU!!!!Jag hittade en svart tunika här, Gina Tricot storlek M, mamma hade tvättat den, men DET ÄR INTE MIN =/ den ser ut att tillhöra dig, saknar du en som passar in på min fina beskrivning hihi! Isåf ber jag så mycket om ursäkt för stölden, vet inte hur den hamnat här, hmmm??? Nä nu borde jag plugga lite! pusspuss

Anonymous said...

Ååååå...vad roligt att du gillade Wonderful dream =) it's the best! Somnade nån timme för var sååå tröttis, och nu gör jag iordning lite mat, så då blev det plugg inatt iaf då eftersom gästerna kommer snart...HAHAHA vi är så bra sierskor =)

Jag har nästan tjänat in det borttappade kortet nu, för sa till mamma tidigare att jag önskade mig en handsfree till mobben i julklapp, och så tittade jag i mobillådan lite å TADAAA där låg en handsfree, i ETT ÅR har jag haft den men inte vetat om det, tyyypiskt!!!

Önskar dig en trelig kväll!
PUSS från galna finska tanten ;)