Friday, January 11, 2008

Min torsdag...

...har varit en bra torsdag. Har suttit hemma hela dagen med min älskling. Vi satt i sängen med varsin laptop i knäet. Han pluggar så flitigt, om ni bara visste! Önskar jag kunde säga detsamma om mig själv...

Var nere på universitetet och träffade två andra tjejer som jag kopierade "den omöjliga boken" med. Så nu är jag lugn: Jag har nästan all litteratur - jag borde klara tentan - vi får bo kvar *pust* MEN, jag ropar inte hej. Det ska aldrig göras i förtid. På ett eller annat sätt kan jag nog klanta till det här.

Åkte ner till gymmet på kvällen och gymmade. Skönt! Var ett tag sedan, men när jag stod där och pumpade mina biceps kände jag verkligen att det var ROLIGT! Det hade jag aldrig kunnat ana för fem år sedan. Det var mycket folk i gymmet, det gillar jag. Trevliga människor som bryr sig om sin hälsa.

Hade sedan möte med de andra instruktörerna. Som vanligt skulle vi alla presentera oss själva och berätta ditten och datten. HATE THAT. Shit, jag blir så nervös...När jag kliver in i ledarrollen som på klasser och även när jag har presentationer i skolan går det bra. Men att prata om sig själv inför coola människor (jo jag pysslar fortfarande med sånt, kategoriserar människor i olika grupper ocjh värderar deras status) är inget jag njuter av. Men jag genomförde pärsen med bultande hjärta och blev lycklig över det.

När jag kom hem vid halv elva åt jag och K andra portionen marrängsviss idag. Den första åt vi till middag. När man äter marrängsviss får man kliva in i himmelriket för en stund. Lovely.

Dagens det-kändes-i-hjärtat: Fick höra att några sagt att jag var en "coming-star". Jag ifrågasätter starkt trovärdigheten hos de som uttalat sig, MEN det hindrar inte mig från att bli mycket glad. Inte alls kaxig, utan endast otroligt ödmjuk. Bara att någon tänkt tanken tar jag som en stor komplimang. Det ger mig massor av energi att ge ännu mer på mina klasser.

1 comment:

Josie1 said...

öööh "comming star" ?? du är en star redan iallafall i mina ögon, sådeså