Saturday, January 19, 2008

Mezes i kistan

Jag tror...att jag börjar bli sjuk. Precis som alla mina vänner verkar det som. (Krya på dig Chrissan! Om ett par veckor kommer ju två ivriga svennar som vill lattja med dig ;)) Är otroligt trött, men måste ta tag i städningen. Lika bra att vara duktig medan älsklingen pluggar så vi kan titta på Entourage sedan. Fjärde säsongen!

Jag, Keba, brorsan och nyanländ pappa hittade en libanesisk restaurang efter rekommendation. Vi tog deras specialitet: En massa smårätter - mezes. En massa var precis vad det var. Servitörerna lastade in fat efter fat efter fat...När de till slut plockat undan allt och vi trodde vi skulle få efterrättsfrukten hivar de fram ett stort fat med en massa kött. Vi stirrade alla med tomma ögon mot fatet tills brorsan styrde upp det hela och tvingade var och en att äta minst två bitar. Haha.

Under kvällen kom även en mycket vacker magdansös och gjorde oss torra svenskar nervösa över att behöva få bröst upptryckta mot våra ansikten. Dansösen försökte få upp mig, jag tvärnekade bestämt medan far och bror ropade JOOOOOO! Tack för den ni, här kastar vi ut våra familjemedlemmar till lejonen utan samvete. Jag satt kvar på stolen i alla fall. Aningen skärrad. Kändes som att vi kommit in i en libanesisk familjemiddag. Det var roligt att se hur kvinnor och män gick upp och shakade, det satt liksom i blodet i för dem. Lite smak av en annan världsdel sådär på kvällskvisten satt inte fel :)

1 comment:

Anonymous said...

Låter trevligt...hade velat se dig på scen igen =) Hoppas dansaklassen gick bra idag och att det var massa folk trots att det också kan vara jobbigt ;) Önskar dig en trevlig helg med pappsen, vill du tentaskrika på tisdag? PUSS