Friday, August 22, 2008

Utgång numero uno

Igår kväll gjorde jag av med hela 3 dollar. Som hittat! Tjugo spänn, känns som en rimlig summa att betala för en helkväll. Inte alls för att kvällen inte var värd mer, för det var den. Hade superroligt!

Vi startade med förfest hemma hos oss innan vi åkte hem till några svenska tjejer i Hollywood. Tycker om att komma hem till andra människor, är så spännande att se hur de bor.

Efter lite förvirring slutade det med att vi kom in på Area, en nattklubb i Hollywood, genom en saudiarabisk prins. Hade först dåligt samvete över att pojkstackarn var tvungen att pröjsa 1000 dollar för ett bord, men sedan insåg jag att prinsar ju borde ha gott om pengar. Jag tackade för bordet och gratisdrinkarna genom att dansa lite, borde la räcka.

När jag stod där på dansgolvet i min kortkorta klänning och höga klackar slog det mig verkligen hur det inte alls kändes som jag. Som om att jag har lite för mycket brains för att stå där som en bimbo. Men å andra sidan - varför inte? Det är roligt helt enkelt. Lite våpande i L.A. har ingen dött av.

Hade med mig kameran men var tydligen så upptagen med att klubba att jag bara hann ta ett foto. Area var bra förresten. Såg inte mycket ut för världen utifrån men det var snyggt inne. Det räcker i och för sig med att en klubb har fancy toaletter för att jag ska tycka den är coolers, haha. Musiken däremot var inte mycket att hänga i julgranen men man kan ju inte få allt. However, superkul att gå ut ett helt gäng, det gillar vi!

När vi skulle åka hem följde någon galning efter oss ute på gatan. Lite scary. Som tur var hade vi Kalle med oss som räddaren i nöden.

Nu ska jag sola, kärlek till er!

2 comments:

Anonymous said...

Var du upptagen med att klubba?! Haha! (think Rocky!)

Josefin said...

Hahahahahaha.

Rocky, skickat hit Rocky vettja! :)