Thursday, August 7, 2008

Det går bra nu

Det har gått en vecka, nu kör vi. Ute ur dimman. Jag tänker igen, inte bara på att få sova, utan på livets små vrår. Befriande.

Är ensam ikväll för första gången på ett tag och det är skönt. Min plan att baka kaka till morgondagen för att göra en storartad sorti på jobbet gick åt H. Chokladrutor utan bakpulver och framförallt kakao var tydligen ingen hit. Får se om jag vågar bjuda på den kokosbesudlade kladdkakan med ljus blockchoklad som jag kokade ihop istället.

Var till världens sötaste familj ikväll för att fota dito till Sundsvalls Tidning. Emmy har fyllt en månad och blir sötare och sötare för varje gång *hjärta* Brorsan hade inhandlat Guitar Hero (jo, det finns tydligen tid med sånt trots en nykläckt unge och heltidsjobb på advokatbyrå...?!...fast så måste ju också torra jurister få släppa loss någon gång ;)) så jag körde en sväng. F A N vad dålig jag är.

Mina dagars höjdpunkter:
  • Fredag: Hälsade på Farmor i Hudiksvall med lilla familjen. Två dagar senare ringde Farmor och var lätt förstörd över att hon glömt ställa fram gurkan och tomaterna på bordet. Tänk så soft det måste vara att bli pensionär - när oframställda grönsaker är ens största bekymmer.
  • Lördag: Underbar vilodag som avslutades med mammas mycket goda tårta. Lilla Emmy nöjde sig med mjölken från tankarna.
  • Söndag: Samtliga förmiddagsbussar från Sundsvall slutsålda! Mamma el fantastico firade sin födelsedag genom att skjutsa mig till Gävle och tåget. TACK :)
  • Måndag: Fick, hör och häpna, en present av en deltagare på aerobicspasset. En LA-guide inslagen i julpapper. Vissa människor är fantastiska. På väg hem regnade det. Svinkallt. I väntan på bussen gick jag till 7-eleven och köpte en glass. Av precis den anledningen älskar jag att bo i Sthlm. Ensam och anonym i folkvimlet, och du kan vara hur skum som helst. Ingen bryr sig.
  • Tisdag: Många deltagare på danspasset, energi!
  • Onsdag: Blev bjuden på lunch av högsta chefen. Fick hjärtat i halsgropen, alldeles i onödan. Ett mycket trevligt, och framförallt givande samtal. Min framtid på jobbfronten känns ljus och jag fick en dos självförtroende.
  • Torsdag: Äntligen - det var roligt att gymma igen. Jag såg mina muskler. Och det är inget att hymla om - det är nice att spana och bli spanad på. Dessutom, sent omsider ett långt telefonsamtal med bästisen :)
I helgen är det girlies-weekend. Lilla Josefin, Chrissan, Sara och om vi har tur Karin & Emmy ska leka. 080808 imorgon! Det ryktas om ett FETT dansgolv på Stureplan. Kan troligen inte missas.

Tack förresten för all kärlek. Fick dåligt samvete, ville inte bli tyckt synd om. Kramar till er alla!

1 comment:

Chris said...

AJ LAV JO!

vi ses på lördag, jag kommer nog gråta om jag är den enda av oss där som inte ska till L.A.

men det ska vi inte prata om nu!

=)

skönt att du mår bättre, fortsätt med det!
PUSS