Wednesday, August 20, 2008

Tja Tja Sverige

Aldrig har en flygtrip känts så enkel. Det stämmer verkligen; It´s all about the inställning. Flygrädslan sitter bara i huvudet, en tvångstanke som hetsar upp en i onödan. Jag bestämde mig för att ge mig själv en stor fet slap och helt enkelt skärpa mig. Go with the flow liksom. Och det fungerade alldeles strålande. Det var sagolikt skönt att slippa rabbla bedjeramsan till Gud var 5:e minut uppe i himlen. (Det är min absolut högsta önskan...blablabla...)

Jag och Josefin flög först till London där vi väntade i 5 timmar, sedan ett 11-timmarsflyg till Los Angeles. Jag sov mest hela tiden, slumrade i tid och otid. Berodde nog framförallt på alkoholintaget som jag lyckades mycket bra med den här gången. (Det är en konst det där.) Vin, drink, drink och vin.

Jag och min medresande konstaterade att det nästan kändes stressigt med alla filmer vi ville hinna se på planet. Lyx :)

Nu är vi hemma i den finfina lägenheten i Marina Del Rey och det känns så härligt! Blev erbjuden utgång men var inte riktigt i den formen. Minst sagt. Är dödstrött så ska snart signa ut från den här dagen...Känns lite underligt att jag varit igång medan ni har hunnit sova, jobba en hel dag, sovit och påbörjat dag två. Till er som jag lovat ett USA-telefonnumer får jag återkomma, har blivit lite problemas med mobilen. Det ordnar sig, men fram tills dess har jag mitt vanliga nummer och självklart mailen.

Ni som undrar: Ni ligger nio timmar före oss :)

3 comments:

Anonymous said...

Skönt att höra att resan gått bra jag var lite orolig!! Ta hand om dig nu där bort i staterna...
kram på dig pulvret ;)

Anonymous said...

grymt coolt är ni är där nu!

tja tja tja, hej hej hej!

Hälsa hela L.A. från mig och NJUT!!!!
//Chris

Anonymous said...

LA bejby, LA baby! Tjoho :)
Gud vad skönt att allt gått bra!
Jag känner mig lite off eftersom jag varit i Jönköping och jobbat HELA veckan - kom hem igår mitt på dagen..kort helg blev det.

Jag bad Kalle gå in och kolla på din blogg att du kommit fram iaf och det hade du så då kunde man vara lugn :)

Men ditt nummer funkar alltså?? Eller blir det snoradyrt för dig?

Jag använder denna blogg samt mailar dig ikväll som kommunikationsplank istället!

Fortsätt Njuuuut - det verkar gå ganska bra..;)

PUSS o kram från blåsiga Sundsvall