Monday, May 19, 2008

Så över till min...

...dag.

Åkte en snabbis till jobbet tidigt imorse och lämnade in en lönerapport för att förhoppningsvis få ut lön denna månad, innan jag hade seminarium.

Seminariet hölls av en minst sagt lustig kvinna. En militärisk finsksvenska med rik kroppshydda. Jag visste inte om jag skulle våga skratta. Hamnade som tur är i samma grupp som två killar varav en av dem kommer vara bortrest hela veckan. Yes! Då slapp det vara jag som var syndbocken den här gången. Jag som till och med hade förberett mig för att kunna ses. Nu kan jag jobba en massa istället, blir hyvens.

Åkte hem och sov en stund innan jag jobbade hela eftermiddagen. Var knappast superproduktiv idag, av förklarliga skäl.

Ikväll har jag varit på dansstep för Lina. Galet, folk sprang in i salen för att sedan kasta sig över brädorna och sno åt sig en bra plats. Var riktigt roligt, och jädra svårt. Älskar det, vill ha utmaningar ibland. En timme då man verkligen måste behålla fokus enbart på koreografin.

Hade ett nice samtal idag också...Om det blir verklighet en vacker dag skulle det sannerligen vara en dröm som blir sann. En massa press - men grymt häftigt. Vi får se...

3 comments:

Anonymous said...

Jag lovar dig Josse, du kommer bli nåt STORT! Tråkigt att du drar när jag kommer ner bara =) men du kommer ju tillbaka!

Josie1 said...

Hell yeah, håller med mariana. Ngt Stort e du redan i mina ögon iaf. Puss på dig gummish

Chris said...

vaaaaaadåååååå för samtal lilla jossan? nu blir vi allt nyfnika här....=)

YOU GO GIRL!!!!!!