Tuesday, June 5, 2007

Martin...det var inte snällt gjort

Sommar. Sol. Varmt så in i bomben. Jag ligger och fläker ut mig på lilla gräsmattan framför huset, vid vägen. Bilarna dundrar förbi så det skakar i marken (små jordbävningar!) och sommarklädda människor spatserar förbi.

När jag ligger där i min lilla pöl av svett med P3 i hörlurarna spelas Martin Stenmarcks "Sjumilakliv". Jag, som har så dålig hörsel att jag sällan hör vad fasen de sjunger, njuter av att äntligen låta Martins ord ljuda in i mina öron. Och då slår det mig. JAG HAR DET! Nu vet jag varför Brittan flippade ut och var konstig.

Jag vill kasta loss,och lära mig slåss. (Vad har B gjort om inte kastat loss?)
Raka av allt hår,och bäras ut på bår. (Precis.)
Ta tjuren vid hornen,och hålla dom hårt. (Fritt för tolkning.)
Bita på sanningen,Och kväva all gråt. (Ja ni kan ju tänka er hur mycket gråt flickstackarn har kvävt!)
Börja sluta tro,och låta vansinnet gro. (Kabballallalaaaahhh. Och galen hon blev.)
Jag vill sparka bakut,och göra nåt sjukt. (B är en hejare på att hitta på sjuka saker.)
Släcka fyren på berget som räddade liv,och smita från smällen med sjumilakliv. (Har B smitit från smällen? Njae...hon tog båda sina smällar och förlöste dem.Med stora kliv.)
Jag kommer inte hem ikväll,om jag känner mig själv. (B kom mången gång inte hem till sitt hem. För hon partade/däckade. Yejj!!!)
Låt oss ta farväl,av både hjärta och själ. (B och trashet.)
Jag kan ta ett långt hårt straff för alla stunder vi haft.(Straffet hon fick för sitt giftesmål med trashet blev instängning på rehab.)
Jag vill byta land,och vara han som försvann. (Trashet försvann.)
Börja om på nytt, och få såret mitt sytt. (B är på G igen. Back in business. Mimande shower, dansträningar och dietkurer.)
När jag vänder och springer långt härifrån,se mig som saknad, en förlorad son. (Ja söner har hon ju faktiskt...hopefully inte förlorade.)

Brittan har ju baske mig gjort allt det som Martin ville göra! Shit...jag är så clever. Martin bär med andra ord skulden för Brittans små felsteg. (=sjumilakliv.) Schysst. Jävligt schysst.

1 comment:

Josefin said...

Du är för underbar hahahaha Britney på G i love it. Hoppas på det bästa hehe. Men som sagt, hon har ju gjort mycket den kvinnan många olika erfarenheter och det ska vi ju vara stolta för =)

Ses snart KRAM