Saturday, June 2, 2007

Precis som i Triss-reklamen...







...Plötsligt händer det! Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge...En sån otroligt underbar dag vi haft. Vaknade upp till strålande sol och med ett leende på läpparna. (Är osäker på leendet men hade det varit en film hade vi bergis haft ett stort leende i munnen.)
Svägerskan var tvungen att plugga, men master, Keborst och jag satte på oss våra badkläder och begav oss till parken. Där solade vi våra blek(feta) kroppar så det stod härliga till. (Ingen solfaktor här inte, vilket vi bittert insåg senare inte var en höjdare.)
Efter en timmes pressande var mitt tålamod mer än slut och rastlösheten på topp. Så vi gick till stranden (läs: anlagd sandpöl på torget med läktare runtom) där coola människor spelade beachvolleyboll. Pressandet fortsattade på läktaren, avklädda satt vi och njöt till fullo i solen.
Blev inget Gröna Lund för mig och Keborst, framförallt då vi insåg att problem kan uppkomma då jag inte åker något som innebär höjder och han inget som snurrar. Missmatch så det smäller om det. Istället blev det grillning med master, svägerskan samt två grabbs till, innehållandes: Grillspett, vin och glass. Ute. Mmmm....njutning på hög nivå. Just nu är testosteronhalten på topp i vardagsrummet. Fotboll på TV. Sverige har nyss gjort sitt tredje mål till stor förtjusning vilket yttrades genom höga vrål. I couldn´t care less. Men det är precis som det ska vara: Mys, sol ute, gemenskap och killarna i sitt esse.



No comments: