Friday, June 1, 2007

NYE SERIE HOS SPEGELFJOLLAN

Nytänkande är viktigt. Så här kommer den nu: Min nya personserie med människor jag tycker om. Varför DÅ? tänker ni, och rynkar på näsan. Jo. Jag vill, som den generösa och givande individ jag är, skänka bort lite av min bloggplats till er, mina vänner. Det vinner ni på.
Jag, jag vinner för att jag tvingar kvar er som läsare då ni av nyfikenhet och förhoppning hädanefter måste besöka min blogg varje dag. För just den dagen kanske just DU blir beskriven. Ahh? HA!

Naturligtvis får min alldeles egen KEBA äran att börja.

KEBA heter Måns i andranamn. Urgulligt. Av mig och kollektivet har Keba fått många andra namn. Just nu är KEBORST det mest använda namnet. Vi skrattar gott varje gång. Keborst själv hostar till lite förbaskat. Men kärt barn har många namn.

Keborst blir ibland fanatisk. I Ryssland var BILAR det nya heta stoffet. Helt plötsligt var Keborst (hahaha, jag skrattar högt varje gång åt det namnet) expert på bilar och fick stora ögon varje gång han såg en såndär coool bil. Keborst gillar även teknikprylar. Han har två platta TV:sar, två I-poddar, och har just nu bekymmer med sin tredje (?) handsfree till mobilen.

Keborst älskar musikaler. Han är själv en musikalartist. Grym på att sjunga (het basröst) och dansa, samt göra FAME-HOPP. Just nu är Keborst på väg in i showbusiness. Men han pluggar också. Och jobbar heltid. Han är en man i farten, minst sagt.

Keborst och jag har varit ihop i nästan 2, 5 år. Inte illa pinkat. Distansförhållande i två år. Tungt ibland, men vi tror att det går. Om man är kära i varandra. Och jag är kär i min Keba. Och till hösten, KORS I TAKET, blir vi kanske sambosar i Sthlm. I början av vår affär var Keba pedant. Inte nu längre. För övrigt är Keba en underbar pojkvän. Hans bamsekramar slår alla kramar. Han håller om mig varje natt när vi ska sova. VARJE NATT. Hans hår är lockigt och tjockt. Han är envis, lite lat men ändå inte, snäll, generös, lugn. Och han är MIN.

Fortsättning följer...

1 comment:

Anonymous said...

vad roligt med ny serie!!