Sunday, June 3, 2007

HA! Äntligen...


...lite action i tråkfotbollen. Och det bästa var att TV4 ansåg skandalen vara så pass stor att de satte in en extrasändning. Extrasändningar känns befogat vid terrordåd i 9/11-klass, och ministermord som när Anna Lind knivhöggs. Men verkligen. När en full dansk springer in på plan och smackar till domarn? Njae...Men jag älskar extrasändningars touch av spänning så inte mig emot.


Bestämde mig i min lilla vinfylla att baka en fyllekaka. Dags att skaffa sig en till guldstjärna. Här eskas det efter beröm och komplimanger utan gränser. Så, för att se till att fylla grabbarnas omättliga magar cyklade (eller snarare svävade, blir så efter lite vin) jag till ICA och köpte bakgrejs.


Slutade med en kladdkaka med vitchokladglasyr. Blev rätt ful så kiwi fick fungera som täckmantel. Kakan gjorde i alla fall vad den var menad att göra: Försätta Master i koma (för honom blir det INTE avklädning på beachen imorgon), ge mig en guldstjärna, och förhoppningsvis ge de andra grabbarna uppfattningen om att jag är...hushållelig. Om de bara visste vilken fet latmask jag är innerst inne. Gusch vad jag känner mig oövervinnerlig efter all diskning, matlagning och bakning.
Det är lite sjukt. Men jag får en kick av att få fylla killars magar. Har det med någon slags moderskänsla att göra? Att jag vill ta hand om dem? Se till att de små försvarslösa liven blir mätta och glada? (För bara man är mätt så är man lycklig...ehh..eller?) Har inte samma behov när det gäller tjejers magar...Shit vad jag kommer bli en äkta bullmamma. Oh no, tänk om det är så det börjar för såna sjuka störda som njuter av att föda upp sina partners till fetton...Ohoh...Keborst, watch out.


1 comment:

Josefin said...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAA