Wednesday, March 7, 2007

What goes around comes around, Justin har så rätt

Kollektivet sjuder av aktiviteter. Tvättning och städning. Där har vi tillfredsställelse som heter duga, att rensa undan all skit som är i vägen.

Jag vet mkt skit här i världen som borde rensas bort. Bland annat ungdomliga snorungar som ställer till med oreda. Tjejligor som rånar tanter. Vad i hela h*vete är detta? Sluta med daltandet. Alla, vare sig man är 7, 10, 14 eller 18, som vandaliserar och saboterar och rånar och misshandlar och våldtar och mördar. Ge dom ett straff som känns. Utan att ta hänsyn till bakgrund eller snyfthistorier. Slå dem hårt, tvinga dem att städa äckliga offentliga toaletter, förnedra dem och få dem att fatta vilka odågor de är. Har man ett så grymt saknat sunt förnuft att man ger sig på äldre försvarslösa kvinnor så förtjänar men det sämsta.

SEDAN kan man ge dem en kram och lära dem vett.

2 comments:

Anonymous said...

Åååååå ja vill OXÅ festa me kändisar hela natten efter Guldmasken =( Hur fick han gå på det där? Läste att Hanna å Rennie vann masken för bästa huvudroller i Singing in the rain...GRYMMA ju! PUSS

Josefin said...

JAG MED VILE JU FESTA OCH DANSA MED DEM!!!! =( "Hetaste laget", den musikalen han e med i, var nominerad...så alla fick gå...Ja de är fantastiska! Puss stumpan, hoppas din praktik-planering går ihop!