Sunday, March 18, 2007

Schlager på Golden =)

Jo jag vet, kasst bloggande. Men mitt sinnestillstånd under dagen har liksom inte haft utrymme för något av det berättande slaget. Men nu I will try.

Kände mig som Britney igår. Hade mina nya fina klänning, vilken jag senare upptäckte var rätt kort. Och med tanke på att den var så mini var det inte världens mest genomtänkta att ha på sig stay-ups i stället för strumpbyxor eller tights. Råkade dessutom, såklart, fastna i en

Jävla skit ett heeeelt stycke raderades!!! Får börja om, bläääääääääääääääääääääää

ja det var en cykel jag fastnade i så det blev en stor reva på ena benet, innan jag ens kommit till tåget. Fin start på kvällen. Inte alls. Fick panikspruta med hårspray på tågtoaletten.

Golden Hits var en höjdare. God mat till show med 4 st lattjo artister som var grymma på att sjunga och dansa. Vi satt vid ett bord precis framför Carolas loge. JAG VET!!! Hon bodde där, det stod Carola på dörren.

Fanns tre dansgolv med olika musik, supernice. Vi shakade rumporna av oss, och sjöng oss hesa till all schlagermusik. Weee!!! Visste väl att det skulle bli en hit att gå ut med Sats-människor, där var det minsann till att dansa loss.

2 comments:

Anonymous said...

ÅÅÅÅÅ ja vill oxååååå juuuu =9 va skoj de låter..å bredvid CAROLAS loge...shit va avundsjuk ja blir =( puss puss ses snart..glöm inte å träna på piruetterna =)

Josefin said...

Åhhh nu fick jag ångest för de där jädra piruetterna. Kommer nog sluta med att ni får släpa mig till DC. Uscha. Ja vi måste på Golden nånting! Schlager!!!!!!