Monday, March 19, 2007

Äntligen lite debatt igen

Blev mycket politik ikväll. Såg halva dokumentären i serien om Göran. Inte särskilt intressant. Kanske för att den mest handlade om valet -98 och på den tiden hade man inte mkt koll. Höjdpunkten var nog när han talade illa om Bildt. För det fick endast Göran själv att framstå som en...gris. En självgod gris. Måste nämna hans extremt stoora glasögon då det begav sig. Jesus Lord. Där kan vi snacka mupp.

Och när vi ändå är inne på utomjordiska ting, vad i all sin dar hade TV-hallåan på sin bringa?! Ord som barnpattar, graviditetspattar och amningspattar ven genom luften. Jag hoppas för hennes skull att just amning var orsaken. Annars bör väl inte melonerna sitta i höjd med armbågarna?

Därefter var det debatt mellan nykläckta partiledar-Mona och Freddan. Tycker tyvärr att vår kära statsminister var lite lam. Mona var på hugget, säkerligen full av självförtroende efter helgens hyllningar. Alliansen får helt klart mer att göra nu med Mona i fronten för oppositionen. Det gäller att inte låta folkligheten gå förlorad...Men jag har all my faith in Fredrik.

No comments: