Thursday, March 8, 2007

Sovmorgon & Makaron-Comeback



Jorå sátt såhär mysigt har vi det i vårt kökboende! Inte illa tycker jag själv...När jag tänker efter är det nog mitt drömboende...Lite trångt därmed mysigt, och jag slipper sova själv. Nu behöver jag inte våldsgästa los turturs för nu är jag ju redan här haha!


Sov till 12 idag. Hör och häpna. K stack vid 8 till Borås som i Blä. Inga planer idag förutom stepen, lite dåligt samvete över mitt icke-görande av någonting...Aja, ska iaf till gymmet å springa nu. HA tänker ni, MEN jag kan berätta att för någon månad sen så sprang jag i 30 MINUTER! 30 MINUTER!!! Jag var stolt i flera dagar efteråt. Idag kanske jag klarar...15...max. Skyller på skorna. Återkommer med besked.


Dagens lunch: Gröt av stuvade makaroner. (Fortfarande med den brända tonen men lika goda för det!) Rekommenderar er dock inte att tillaga dem, tog ju för fasen 30 minuter. Inte undra på att man drar upp till 6:an för att det ska börja koka. Kunde väl inte jag veta att det kokade för fullt i botten utan att det syntes.

2 comments:

Anonymous said...

mmmm saknar dej och makaronerna.... men jag får väl gå och köpa en pizza eller nåt som jag kan trösta mig med!! kom precis till Borås. Sov nästan hela biten kung det...

Josefin said...

Förät dig inte på pizza nu! Hör på vad jag säger!!! ;) Saknar dig redan...