Thursday, March 1, 2007

Uttalande från en Josefin på andra sidan

"- Det är vansinne att skattepengar ska sponsra fullt friska höginkomsttagare med städning, matlagning och barntillsyn samtidigt som det råder brist på personal i viktiga välfärdsverksamheter, säger Josefin Brink riksdagsledamot för vänsterpartiet, i ett pressmeddelande."

PUCKO.

Det är vansinne att vissa anser sig ha rätten att tala om vilka jobb som är okej och inte, att vissa vill bromsa utvecklingen mot ett mer fritt och välfrodande land, och att man kan subventionera allt annat skit men inte sådant som kan minska arbetslösheten.

Snart kommer de "fullt friska höginkomsttagarna" (som förresten knappast tjänar särskilt mycket) inte att vara så friska längre för de har blivit utbrända. Typ som att "skyll dig själv för att du tjänar mycket pengar, så går det när man gör karriär och samtidigt vill ha familj." Det är de som arbetar som betalar skatt, låt de få nytta av den också, inte bara skitdålig vård och ännu sämre (kommunala) skolor.

2 comments:

Anonymous said...

well spoken :D

Blev inget Åre för mig, kände att jag skulle bli så stressad att det inte skulle vara roligt ens, så bangade på det.

Melody Club var så bra!! Superkul :)

Ja, det blir att jag snyltbloggar till dig i din egen blogg. haha.

KRAAAM!

Josefin said...

Haha, du får MER än gärna snylta på min blogg, skriv varje dag vettja! Ja men det var bra att du tänkte efter och gick på din känsla, bättre att vara hemma å få saker gjorda! Så kanske ni kan sakna varann...? ;) Stora kramar vännen!