Sunday, July 15, 2007

The Wire

Ni uppmärksamma läsare vet att master och svägerskan numera går under benämningen lodisarna. Varför?

Den manliga lodisen har köpt hem 3 DVD-boxar med knarkserien "The Wire". Tillsammans med den kvinnliga lodisen har han blivit besatt av serien och tittar på ett avsnitt vid minsta lediga utrymme.

Konsekvenser av detta är dels att soffliggarfrekvensen höjts avsevärt, dels att snacka-westside-snack-frekvensen höjts från noll till stjärnstopp. (Alla som någon gång varit barn vet att stjärnstopp är då det är stopp, man kan inte säga att något är mer än stjärnstopp. Den slutgiltiga punkten alltså.) Fuck, motherfucka, motherfuckafuckafucka, nigga, yo, allriiight. Ja, den typen av coola ord slängs in i varje mening av kollektivets invånare numera, framförallt av den manliga lodisen. Och ju mer han försöker härma Baltimores slang desto mer övertygad blir man om hur fruktansvärt VIT den pojken är. Aint worth trying.

För min egen del har jag det lite jobbigt just nu. Vi bestämde att jag skulle försöka komma ikapp i serien så att vi alla kan titta tillsammans, men då lodisarna avverkar entimmes-avsnitten som en knarkare snortar droger tycks det vara smått omöjligt.

Ni som undrar över min presentationsserie. Den kommer utan tvekan att fortsätta. Var inte orolig.

No comments: