Wednesday, April 4, 2007

*gäsp*

Den bok jag gav till smurfen i födelsedagspresent hade hon redan, varpå jag skulle byta den, men den fastnade i mina händer istället. Vilket ledde till att jag läste alldeles för länge i natt, vilket i sin tur medförde minimalt med sömn och en bokstavligen skittrött miss moí idag.

Jobbade. Trött. Föreläsning. Trött. Nickade till av mina slumringar. Föreläsaren sög. Tål inte människor (insåg jag idag) som inte TITTAR PÅ DEM DE PRATAR MED! Va e de för strunt att titta in i väggen så fort man för en dialog? Fick dessutom inte den vanligtvis obligatoriska rasten. Sopa. På väg ut försökte jag utstråla åskmoln.

Vickade åt en kollega på stepklass, mycket roligt! Weeee.....

Slutligen: Kycklingsallad som blev räksallad med vitlöksbröd tillsammans med los turturs och Päran. (Mmm, vänskapen är tillbakatagen.) Sedan skum film. Skräckis. Just ja, innan filmen sprang jag till affären och köpte bullar. Bullar som guysen promt skulle äta upp. Av 12 bullar blev en kvar. Haha. Ingen kan proppa i sig bullar som Bull-Pappa. *klappa takten alla bagarbarn, bullfest bullfest hela da´n...* Jag instämmer med flickvännens rekommendation (eller var det en order?) att gå och träna i helgen.

Börjar jobba 8 imorgon med. Och här sitter jag och ser min sovtid sakta men säkert minska för varje minut som går. Någon måste säga ååååt mig att gå och lägga mig! Någon!!!!!!!

2 comments:

My said...

Shooo len, du mååste sova mer...

Josefin said...

Mmmm homie...det måste jag. Du med ;) Eller? Varför är du uppe NU? Vavava? Jag är faktiskt ett helt ÅR äldre än du!