Wednesday, April 18, 2007

En härlig dag

Att blogga är mer än mycket roligt. Det må jag säga. Men ibland går livet före. Som till exempel idag. MEN. Nu jävlar.

Report of the day:

Den extremt irriterande väckarsignalen (när folk har den som ringsignal vill jag gå fram och ge dem en HÅRD smäll i huvudet) ringde 9.00. Lagade som vanligt min havregrynsgröt med en skvätt salt i mikron, för att sedan bre över ett tjockt lager med hallonsylt (det ska vara HALLON smurfen, inget annat). Mums.

Tillbaka till sängen.

En hel förmiddag senare vaknade jag för andra gången.

Iklädd min fina rosa sommarkjol begav jag mig till stan. Fan va kallt. Dags att Gud bestämmer sig nu, bara kall vår eller värmesommar? Sluta för bövelen att hatta hit och dit.

Lunch med Uppsalafanatiker som motsägelsefullt nog flyttat tillbaka till Norrland. (Aldrig har väl Uppsala stad fått så många komplimanger under en dag.)

Till biblioteket. I FYRA TIMMAR satt jag i Juridikum. Va? Jaha: FYRA TIMMAR. Jag är mäkta stolt över mig själv, och inser att denna aktivitet borde jag hänge mig åt varje dag. Efter en glassrast (jag fick höra att raster är okej) inträffade dock en incident vilken åsamkade mig en olustig panikartad känsla. Juridikum är som en labyrint. En labyrint med fyra våningar dessutom. Då vill man (som nästan förstagångsbesökare) inte bli lämnad ensam utanför toaletten vid entrén. Två obesvarade telefonsamtal, ett telefonsamtal till pojkvän för tröst, besök i en källare utan någonstans att gå, trappor upp och ner och guidning av fyra snälla studenter senare satt jag på min plats igen i bibblan. Puh, svettigt.

Sushi hemma. Inte lika gott denna gång som förra. Smakade så mycket FISK! Ville hellre ha Uppsalafanatikerns potatissallad.

Gymmade. Slutligen myskväll hos bästis med glass, popcorn och (halleluja!) godis från ett påskägg jag fått. Där sprack min dag med intagande av endast nyttig föda.

Nu är det plugg igen.

Summa summarum: En härlig dag.

No comments: