Monday, January 19, 2009

Produktiv måndag

Dusch efter träning och mat - ansiktscremeproceduren avklarad - tänderna borstade - mysbyxorna på = Sjukt skön känsla!

Felåt Karinus att jag glömde vår lekstund! Haha...Hon är för söt min svägerska. Medan jag sover efter tidiga tvättningen på söndagen ringer hon till brorsan och säger att hon vill leka i lekparken framför huset. "Josefin kommer ut nu" säger Matsen, ingen pardon där inte, det var bara att slå upp ögonen och studsa upp ur sängen för att snabbt befinna sig vid gungan. Sen satt hon där, söta lilla Karinus, i den stora gungan och såg sådär lycklig ut som bara barn gör. Emmy fick självklart gunga hon med :) Två barn i en stor gunga ;)

Så var man tillbaka i verkligheten. Skönt på något vis. Samma gamla visa: Upp tidigt, trångt på tunnelbanan och ett skönt slumrande på tåget till Uppsala.

Hade introduktion på uppsatskursen, upphetsande värre. Är fortfarande inte på det klara vilket ämne jag ska ta mig an. Har en grej jag vill skriva om men frågeställningen saknas och den bör ju vara rätt så viktig.

Hela eftermiddagen spenderade jag på gymmet vid Hornstull. Otroligt seg i kroppen försökte jag få energi till att träna på mitt pass. Ack och ve, jag har blivit en gammal tant! Min kropp i varje fall. Ont i knäna, ryggen, höfterna...Jag hoppas det bara är träningsvärk. Lyckades få kraft att delta på en PT-cirkel. Stationsträning med en partner medan en instruktör (PT) går runt och peppar och korrigerar. Toppenbra pass, rekommenderas!

Imorgon blir det träning och sedan Uppsala och skola igen. Stannar där på kvällen och passar på att hänga med "Middagsgänget". Äntligen får jag också var med när Chris, Per och de andra lagar god mat :)

Kramusar fellas!

1 comment:

Chris said...

Du är så välkommen in i middagsgänget! =)

Får höra mer om den där Pimps & Hoes festen ikväll då!

Puss!