Tuesday, October 7, 2008

Skolkdagen :)

Underbart väder i torsdags så istället för att åka direkt till Orange County och spelarkaden tog jag, Sara och Paret oss till Hermosa Beach för att åka inlines. Så roligt!!! Det är en fantastisk känsla att få sväva fram under solens strålar och bara njuta av den vackra omgivningen. Nu har jag fått lite pejl på hur man bromsar också vilket är en fördel i sammanhanget. Synd bara att Sverige inte erbjuder riktigt samma klimat för framtida åkning. Lite ballt är det allt!Precis så stabil känner man sig ;) Som vanligt erbjöd sig en amerikanare snabbt att fota oss. Trevliga människor! Brrmmm....Kärlek från Paret! Efter åkningen gick till stranden och träffade Mitch. Eller Steven. Eller George. Baywatch-vakt var han i alla fall! Och kunde även lite svenska :) Medans badkrukan stannade på land (man blir ju så blöt i vattnet!) dök de andra i de höga vågorna.

Efter en sscchhööön middag ute i solen åkte vi till vårt favorithak Spectrum i OC. Massa affärer och en stor spelarkad! Vårt mål, den gigantiska gorillan, ter sig inte så avlägsen nu...Detta mest tack vara Sara som fick ÅTTA jackpots på raken i hopprepsmaskinen. Mitt tomtebloss rockar! Kalle fick äntligen slippa hänga efter på shoppingen och leka av sig :) Jag agerade coach åt Sara och tog hand om de långa kupongremsorna. Märy vid hoppmaskinen!

Alltså, en underbar dag som utan några som helst tvivel var värd att skippa skolan för! Frågan är om det kan bli annat än lyckat med ett så dunderhärligt sällskap?

3 comments:

Anonymous said...

åhhh va roligt ni har!!!
Marie och Kalle blir väl kvar? dom kan ju inte åka hem nu heller!
=)

Va kul med Florida, you will love it! Miami är asballt!
Puss!

Anonymous said...

Chris och Jossan - Vi säger bara som McDonalds (ja, det är ju ändå Kalles favvoställe): Im lovin' it!

:)

Ja, faktum är att vi håller på i smyg att bygga ett rum vid hissen (ja, okej det står trash room på det just nu men vänta bara..en dag står det: Marie och Kalle, Paret Alcos) så klart att vi stannar kvar..vi har lite bygg-saker som saknas bara.. Chris kommer du och fixar dom??

:)
Puss och återigen: Im lovin it!

Josefin said...

Chrissan: Jag ska binda fast dem vid bubbelpoolen, nemas problemas ;) Yes Miami rockar fett, ska bli grymt harligt att aka bat!

Paret: Hoppas ni passar pa att moblera om i trashroomet idag nar ni har fridag =)