Saturday, October 11, 2008

I´m off :)

Aight människor! Dags att säga ciao för en liten stund. Eller inte alls. Har ingen aning. Kanske är bloggmöjligheterna i ett hus och på en båt enorma. Whatever is liksom fine!

I vanliga fall kör jag på sunkiga stuket när jag flyger. Eller för att vara helt ärlig försöker jag mig varje gång på en slags fräsch-softish-laidback-stil, för att alltid landa rätt så risig. Nu har jag och Sara bestämt oss för att köra da Posh. Klänning, högklackat och smink. Det ni! (Vi har givit varandra tillåtelse att medbringa mysbyxor på planet om det blir kallt. Och det blir det med all säkerhet.) Förhoppningsvis ger da Posh ett bra utslag då min älskade vän Maria gav oss order att vara fräscha när vi anländer p.g.a. middag. Vet inte om jag ska ta det som en pik angående tidigare flygresor eller... ;)

Har haft en soft dag. Paret lämnade oss vid femtiden imorse, yrvakna kramade vi hejdå. TACK ni för allt! Saknar dig redan min soulie, du är en solstråle...Dagen har spenderats vid soldäcket i värmen och sedan på en KALL plats där jag hade konstant gåshud i flera timmar. Kan knappt tänka när jag fryser så mycket, olidligt. Bilturen hem i Kalles housepumpande bil var en hit dock. House folks, house!

So. Orlando först. Then it will be Miami. Weee!

4 comments:

Anonymous said...

Du vet de gröna Nikemjukisarna som jag fick efter din senaste USA-resa, om du ser ett par sådana blåa, svarta, gråa eller någon annan färg så vill jag gärna ha! (Jag har numera alltid de gröna på fritiden.)

Anonymous said...

Hej bejb!
Kommer oxå på massa saker jag borde handlat :( Tog väl lite för mycket tid på mig butikerna (XXI) så jag inte hann täcka allihopa :)

Vet du - de visar Pretty Woman nu på TV...hehe.. Roligt och se Hollywood Boulevard och Rodeo drive :)

Njut av florida och lyxlivet.
Puss igen

Anonymous said...

Hej! Just nu sitter jag i skolan och vantar pa att min lektion ska borja. Har trakigt.

Jag ar sa nyfiken pa vad ni gor just nu. Hoppas ni anvander kameran mycket, nyfikna jag vill se allt!

Forresten, ni anar inte vad vi hittade i koket igar.. hm lat oss saga sahar! Vi har fatt en ny familjemedlem, Bert. Ja, det ska nog inte vara sa svart att lista ut vad jag menar. Usch.

Njut! Kram

Josie1 said...

HALLAA, jag vet att du har kommit i kontakt med en dator under de senaste dagarna, vem forsoker du lura? Blogga for tusan! Saknar er mina mongos!