Friday, October 31, 2008

Sjuk suger

Att vara sjuk här borta känns inte alls bra. Helt fel. Vaknade med grönt snor, huvudvärk och en allmän känsla av seghet. Jag som tänkte att mina nio sömntimmar i natt skulle ta bort allt virus! Ggrr...

Psyklogiprovet igår kändes riktigt bra. Känslan av att det har lönat sig att plugga innan är skön. Då läraren till och med ger oss "Swedes" ett eget "Lycka Till" känner man lite mer press också, hehe.

På barnpsykologin har vi nu kommit från skapandestadiet till tiden då bebisen ska ut ur mammas mage. Fick se två videosar på barnafödslar, i närbild. Jag önskar så att någon filmat allas miner när vi satt där. Hahaha. Efter att ha sett det första bebishuvudet sticka ut ur hålet kändes det dock inte så farligt längre. Avser fortfarande att bli en mamma en gång i tiden alltså.

Kolla in! Min brorsdotter kickar ass i balla kläder. Skickade den här lilla badrocken till Emmy för en tid sedan, passar ju som handen i handsken! Sötaste bebisen med sin lilla tuppkam ;) Också från Amerikat, en coolers baseballunge :)

Idag är det Halloween! Känner mig lagom sugen att ens lyfta min rumpa från den här fåtöljen men har ju trots allt min piratdräkt som måste visas upp. Får knapra lite piller helt enkelt. Det är en stor parad inne i Hollywood ikväll och det kommer tydligen vara massor av folk där. Självklart ska vi dit och kolla in alla utstyrslar :)

No comments: