Wednesday, July 9, 2008

Tiden går så snabbt

En bra dag!

Med den inhandlade uppiggar-provianten klarade jag av att jobba hela dagen. Därefter direkt till gymmet för att köra dansklass. Var superroligt idag, det behövde jag! Sara rockade fett, thanks dancing babe!

Ikväll har vi inte gjort många knop. Ätit ägg. Med mera.

Jag ger Sara 2 toasters angående att hon skulle få mig att sova mera ;) Beeeenjamin!

(Tack ni söta som kommenterar, har inte ork att svara på dem nu men jag lovar att jag läser, begrundar och uppskattar. Kram!)

1 comment:

Chris said...

tänk om vi alla bara kunde flytta in hos dig för två veckor eller så...? Bara umgås, mysa, blogga, ta fula bilder, festa, dansa, äta ägg, dricka pepsi, glo på bra film eller ligga å stirra i taket tillsammans och prata hela nätterna... =)

Kanske man skulle starta ett riktigt sommarkollo för 25 åriga tjejer som typ är utbrända eller inte hinner med nåt för att man "måste" göra så mycket hela tiden. Prestationer hit och måsten dit och sen kommer skuldkänslorna fram. I know too!!!

Nu ska jag sova en blund, hoppas ni har det mysigt..önskar jag kunde joina i helgen - verkligen - men jag måste BLI FRISK = prio nr 1! Annars kommer jag inte att palla min egen fest om drygt 2 veckor!

Rå om varann nu!

Du är grym, Jossan!!!