Friday, July 11, 2008

Hopp & Lek

Haha. Det är fantastiskt att ha en sambo. Speciellt eftersom sambon är en tokus. Sara - you´re the shit! Eftersom jag tränade på lunchen och inte efter jobbet som jag brukar kändes det mycket underligt att komma hem redan vid sex-tiden. Inga planer heller. Skumt. En våg av vemod och rastlöshet slog över mig. Fick mig en tupplur vilket gjorde susen, blev pigger och ganska glader igen. Sara kom hem och hon lagade en av mina favoriträtter - så gott! Ahhh...

Jag orkade till och med dammsuga. Eller orkade och orkade, hellre det än rastlös. Eller breakless som Sara uttyckte det. Hon städade förresten badkaret på eget initiativ, tack sweety!

Vid 23-tiden gick vi ut på en promenad och lite lek. (Per, du skulle varit med!) Hoppning, fotning (vilket gick sådär) och djurtittning. Enjoy ;) Det var fasen inte lätt att fånga det korta ögonblicket då man är i luften...Men till slut så! Märk väl den skitsnygga knallrosa jackan som jag fick av Chrissan. Tack! Jag visade Sara hur vi låg på gratisgympan med Friskis & Svettis i parken. Inte alls weird att lyfta upp och ner inför en massa människor...Se så fint jag matchade strumporna med skorna. Grymmers! Lite fel vinkel bara. Tokus laddar :) Prima ballerina! Vilken studs hon har alltså...Vi hittade pålar och insåg att strippor gör ett fantastiskt jobb som klänger och har sig. Tungt och klurigt! Somliga har talang för the spreading...Andra kryper ihop som ett troll och kämpar för att inte åka ner. Det var tungt. Jag blev trött. Hahaha...som vi skrattade åt den där minen...Hot babe! Tokus blev begeistrad över djuren! Men vad är det egentligen för djur? Någon som vet?

4 comments:

Chris said...

hahaha ni sköter er på kollot ser jag!

bra med kvällsaktiviteter och inte bara natt-aktiviteter som här =)

Snyggaste bilderna ever!
Striptease nästa!
=)

puss..

Anonymous said...

Jag håller med, fantastiska bilder!

Josie1 said...

hhahahaha va sööta ni eeeee

Anonymous said...

Helt underbara pics måste jag säga...kan vi lägga upp filmen från ikväll oxå haha!!!