Tuesday, July 8, 2008

Dåligt samvete

Det tuggar av mig inifrån. Hur ska jag hinna med allt och alla?

Att jobba heltid är okristligt. Jag hinner inte med mig. Allt snurrar fortare och fortare och jag hinner inte ens sitta ned för mig själv en stund. Resa dit, packa upp, packa igen, resa dit, hem...

Ska hinna prata i telefon med vänner. Hålla kontakten. Träffa dem. Städa här hemma. Diska. Ringa familjen. Hälsa på bebis. Blogga. Lägga upp bilder på facebook. Duscha. Förbereda danspass. Träna styrka. Kan inte prioritera bort något för jag älskar allt.

Om jag missar någonting mår jag dåligt. Och det suger. Det jag prioriterar bort är alltid sömnen, och då får jag dåligt samvete över det och mår dessutom kasst för att jag alltid är astrött. Plus att jag blir grinig. Förlåt. Och nu sitter jag här igen, oduschad efter träning och bloggar. Det låter sinnesjukt. Men fick dåligt samvete över dålig uppdatering. Är nervös över att försova mig imorgon.

Som om inte allt räckte - Har tackat ja till att dansa på invigningen av Pride. Tack Sara för att du joinar mig! Kommer bli grymt roligt. Det är det som är grejen - ALLT jag gör vill jag göra.

Fan. Det är svårt ibland att älska livet och sin omgivning så mycket. Jag vill bara väl.

2 comments:

Anonymous said...

Haha, du är rolig, men passa på och njut, för snart har du semester i ett halvår. Och då kommer du inte ha många vänner du måste träffa hela tiden ;) bara mig och Josse hihi.

Nu kommer jag och ska se till att du får riktig mat (istället för pepsi max, duschar efter träningen och sover ordentligt (är ju som du egentligen, att jag alltid prioriterar bort sömnene men jag har faktiskt blivit riktigt duktig på att sova;))

See ya later girl!
PUSS

Anonymous said...

I fell ya sistah!
Hade riktigt grym ångest igår över allt imitt liv, men allt som är roligt och allt som man bara VILL göra och hinna med och sen alla måsten oxå.
Såna saker som att jag inte laddat upp och delat med mig av bilderna från alla efterfester på facebook eller så slog mig igår och ångesten...

Men vi måste ju båda följa dina egna order och Leva livet lyckligt! och kanske inse att man inte hinner med att göra allt man vill. Måste nog stanna upp och bara vara ibland för att må bra.

Det är lätt att ge visdomsord men det är svårare att efterleva dom :)

Men håller med din nya roomie Sara att i USA är det ju bara att köra på och leva livet och det är klart...träffa nya vänner istället :)

Vill inte vara med om att det blir något mer akuten för dig, även om det bara var infektion så kanske även det beror på något annat?

PUSS PUSS