Wednesday, July 2, 2008

Det är mycket nu

Imorgon är det onsdag vilket känns ytterst hoppfullt. Måndagar och tisdagar - härdardagar. Onsdag - det börjar arta sig. Torsdag - den bästa dagen eftersom det snart är...fredag!

Det har varit en lång dag. Jag slapp försovningen och öppnade i tid på jobbet som en riktigt redig anställd. Efter jobbet åkte jag direkt till gymmet och toktränade inför danspasset. Gick helt okej, Sara var där och lyste upp salen! Så roligt att få träffa dig stump :) Nästa vecka ska vi värma upp inför hösten genom att bo ihop. Lovely.

Jag och Sara hade svårt att slita oss från varandra men till slut tog jag mig till sjöstaden där pappa hängde hos Matsen & Karin. De är så fina att jag blir alldeles lycklig! Det är det bästa som finns - när de man älskar är lyckliga. Världens finaste par är de i mina ögon :) Deras place såg lite annorlunda ut nu med en ny stilig barnvagn, bebisbilstol, en liten hink där bebisen ska bada och en superfin barnsäng. Plus diverse attiraljer. Bebisen, kom ut bums! Sa åt Keso i magen att det minsann är dags nu men det verkar som att lillen (jag gissar på en pojke) väntar några dagar till. Nåde dig om du anländer i helgen...

Kl 8 sharp ska jag befinna mig på amerikanska ambassaden för att äntligen få mitt visum. Jag hoppas jag slipper kön, måste till jobbet sedan omedelbums. Ska strax krypa ner i SÄNGEN (jo, jag kan minsann nu när pappa sover i rummet bredvid :)) och läsa Rocky.

No comments: