Thursday, July 10, 2008

Emmy är en liten ängel

Efter jobbet idag traskade jag hela vägen till sjöstaden. Det är massor av folk ute på gatorna i Sthlm nu, antar att turisterna börjat välla in. Bara trevligt förutom när man måste kryssa fram mellan segiserna på gatan.

Bebisen var ännu sötare idag, och jag fick tillåtelse att lägga ut en bild på ängeln! Bara jag inte går till överstyr, vilket i och för sig kan bli svårt. (Jag vet att ni ville ha en speciell bild Karin & Mats men jag kan inte vänta på den, kan inte! Men lägger ut den också sedan ;)) DEN har ett namn också...EMMY! Världens bästa lilla Emmy...Emmy var rolig idag, knappt fyra dagar gammal. Hon nös, gäspade, lät, hickade, bajsade, kräktes lite på mitt finger och var allmänt underbar. Man kan titta på henne i evigheter. Eftersom det var föräldrarnas 4-årsdag samt bebisens hemkomstdag firade vi med champagne i all hast. Jag höll ett litet tal, man är ju ingen talare men vad gör man inte för sina favoriter ;)

Nu sitter vi här igen, jag och soulie. Varsin dator, varsitt knappande. Haha. Om sju (tre nu) minuter borde vi vara i sängen. Blir tight.

Coola fastern säger peace out och signar ut för en liten stund.

3 comments:

Chris said...

åhhhhhhhhhhhh....=)

jag kan vara stand-in faster medans du är i L.A. hälsa dom det!!

Otroligt söt och så liten ju =)

Åhhhh....

Anonymous said...

vilken söt liten krabat :)

Anonymous said...

Åhh så söt!!! Och Emmy passar perfekt! Även om jag egentligen fortfarande röstar för Kiwi =)kanske i andra namn??? =)

På söndag kommer jag och våldsgästar dig igen! Ska bli roligt att ses!

Kram kram!