Wednesday, July 16, 2008

Det går bra nu kompis det går bra nu


Ja, det står ju klart att motoriken inte står på topp just nu. Inte riktigt min dag. RAMLADE i en trappa ute när jag skulle springa till t-banan imorse. INTE okej när man är 24 bast. Bad till Gud att blodet inte skulle rinna neråt längs benet. En kvart senare fastnade jag med klacken i ett satans galler. Det brukar hända, men den här gången tog det en stund innan jag kom loss. Senare snubblade jag in i lunchrummet. Hyvens. Efter lunchträningen fick jag massiv illamåendeattack, troligen av vätskebrist. Borde förstått vid det här laget att även jag behöver vatten, inte bara cola. Allt detta får mig att fundera över om det verkligen vore smart att dricka ikväll. En klunk och jag är troligen en risk för mig själv och andra.

5 comments:

Anonymous said...

Jag tror att allt detta beror på att du sover för lite!

Anonymous said...

Äsch, "festa bör man, annars dör man", heter det ju, så festa på! :)

(Därför du slår halvt ihjäl dig nu, för lite alkohol och dans på ett tag ;))

Anonymous said...

Jag tror också på sömnteorin. Det verkar inte vara så mycket av den varan? Sömn och vatten skulle nog göra tricket. Försök klämma in det innan utgången ikväll! =)

Anonymous said...

Ja Josefin lyssna nu på storebror!!! DU MÅSTE SOVA!!! =)Helt klart sömnbristen som ställer till det för dig, jag tror att du vet det själv innerst inne men vill inte erkänna det =)

Anonymous said...

Sova och STRESSA mindre! Lätt va?
Diggar oxå den fantastiska bilden du lade upp på mig..tänk bara om det faktiskt hade varit från min semester och även du hade varit där?? Fatta vad härligt :)

Låter bra att du fortfarande tror att du ska chilla i LA..ja, vi kan ju alltid hoppas...hm..

PUSS HONEY